Ledige stillinger i Østjyllands Brandvæsen

Ledige stillinger

Her kan du se de aktuelle stillingsopslag fra Østjyllands Brandvæsen

Hos Østjyllands Brandvæsen er vores værdier et bærende fundament for vores beslutninger og vores måde at arbejde sammen på. Det gælder for både ledelse og medarbejdere. Læs mere i vores Ledelses- og medarbejdergrundlag.

Nedenfor kan du også læse mere om jobbet som deltidsbrandmand eller som medlem af det frivillige beredskab i Østjyllands Brandvæsen. 

Læs om hvordan vi behandler dine oplysninger i vores privatlivspolitik for jobansøgere.

Deltidsbrandmand

Som deltidsbrandmand er du med til at yde en værdifuld indsats overfor det omgivende samfund på en engageret og forpligtende måde. Du skal bo og arbejde inden for fire minutter fra din lokale Brandstationen, så du kan rykke ud på indsats senest fem minutter efter alarmen.

Din arbejdsgiver skal være indstillet på, at du gennemsnitligt én gang i løbet af vagtugen forlader din arbejdsplads for at deltage i udrykning.

Du skal have en brandmandsuddannelse som, består af 5 moduler, som gennemføres over 3-5 år. Desuden skal du helst have stort kørekort.

Kontakt os, hvis du synes, jobbet som deltidsbrandmand lyder spændende.

Aarhus                                                         
Kent Winther, tlf. +45 2968 5666, mail: 
kw@ostbv.dk

Odder
Simon Bøgedam, tlf. +45 2968 5710, mail: sib@ostbv.dk

Skanderborg, Hørning og Ry                 
Kirsten Dyrvig, tlf. +45 2968 5705, mail: kid@ostbv.dk

Galten                                                                 
Ivan Nielsen, tlf. +45 2338 2675, mail: ian@falck.dk

Bliv frivillig

Vil du hjælpe dine medborgere, når det brænder på? Så bliv en del af det Frivillige Beredskab i Østjyllands Brandvæsen og glæd dig til store oplevelser, kammeratskab og uddannelse. Vi er ca. 140 aktive frivillige i Østjyllands Brandvæsen – og vi leder efter nye folk.  

Vi hjælper medborgere og brandfolk i mange forskellige situationer. Vi hjælper i forbindelse med brand/redning, vejrlig, forplejning samt avanceret førstehjælp.

Har du lyst til at være med? Så glæder vi os til at møde dig. Du er holdspiller, i fysisk og psykisk form. Læs mere her.

Kontakt Kent Winther på mail kw@ostbv.dk eller på telefon +45 2968 5666, hvis du vil høre mere.