Ledige stillinger i Østjyllands Brandvæsen

Ledige stillinger

Her kan du se de aktuelle stillingsopslag fra Østjyllands Brandvæsen

Nedenfor kan du også læse mere om jobbet som deltidsbrandmand eller som medlem af det frivillige beredskab i Østjyllands Brandvæsen.

Aktuelle stillingsopslag

Deltidsbrandmand

Som deltidsbrandmand er du med til at yde en værdifuld indsats overfor det omgivende samfund på en engageret og forpligtende måde. Du skal bo og arbejde inden for fire minutter fra din lokale Brandstationen, så du kan rykke ud på indsats senest fem minutter efter alarmen.

Din arbejdsgiver skal være indstillet på, at du gennemsnitligt én gang i løbet af vagtugen forlader din arbejdsplads for at deltage i udrykning.

Du skal have en brandmandsuddannelse som, består af 5 moduler, som gennemføres over 3-5 år. Desuden skal du helst have stort kørekort.

Synes du, jobbet som deltidsbrandmand lyder spændende, kan du kontakte Søren Møller via mail: smo@ostbv.dk eller på telefon: 2968 5601

 

Bliv frivillig

Vil du hjælpe dine medborgere, når det brænder på? Så bliv en del af det Frivillige Beredskab i Østjyllands Brandvæsen og glæd dig til store oplevelser, kammeratskab og uddannelse. Vi er ca. 140 aktive frivillige i Østjyllands Brandvæsen – og vi leder efter nye folk.  

Vi hjælper medborgere og brandfolk i mange forskellige situationer. Vi hjælper i forbindelse med brand/redning, vejrlig, forplejning samt avanceret førstehjælp.

Har du lyst til at være med? Så glæder vi os til at møde dig. Du er holdspiller, i fysisk og psykisk form.

Kontakt Jesper Hansen på mail jh@ostbv.dk eller på telefon: 8676 7603, hvis du vil høre mere.